Aktivní filtry

Volt - Elektron (0,75L)

Cena 109,00 Kč
Přidat do košíku
Availability: Out of stock

Svrchně kvašené pivo typu Pale Ale. Vařeno ze třech druhů sladů. Chmeleno novozélandskými chmely Waimea a Motueka, a to vč. studeného chmelení. Odrůdy chmele dávají pivu specific¬kou chuť limetek a citrónů s tóny tropického ovoce v pozadí. Pivo slámové barvy je v chuti velmi jemné a vyvážené.

Antoš - Strawberry Cream (0,75L)

Cena 139,00 Kč
Přidat do košíku
Availability: Out of stock

Originální letní novinka ze Slaného plná opravdových jahod! Osloví už na první kontakt intenzivní jahodovou vůní i chutí a překvapí kombinací kyselosti s krémovou jemností, dosaženou přídavkem laktózy a ovesných vloček. Ve sklenici vypadá díky barvě z ovoce a vysokému zákalu skutečně jako jahodový krém.

Availability: Out of stock

Pivo inspirované koktejlem. Australský barman Sam Ross vytvořil několik trvalých receptů na nápoje, zatímco v Milk & Honey v New Yorku, nejvíce známý Penicilinový koktejl: kouřová, kořeněná směs skotské, medové a zázvorové a citronové. Tyto ingredience jsme z koktejlu dekonstruovali a dali dohromady, abychom uvařili pivo, které jsme chtěli připravovat už velmi dlouho. Dr. Todd je náš riff na penicilinovém koktejlu. Konečným výsledkem je silně kyselá citrusová barva ve věku Islay Whiskey. Vaří se se zázvorem, trochou laktózového cukru a zraje v sudech s britským medem Black Bee a je zakončeno dalším zázvorem a citronovou kůrou. Penicilin byl inspirován Hot Toddy, který vynalezl ctěný Dr. Robert Bentley Todd.

Dodavatel: Wild Beer Stone

Availability: Out of stock

Milujeme kyseláče! Kombinace našeho nejprodávanějšího kyseláče Passion Fruit (Maracuja), do nehož jsme přidali nemalé množství guavy, které ho zjemnilo a lehce ubralo na jeho typické kyselosti. Chuť je krásně vyvážená, díky čemuž se tento kyselá pije jedna báseň. Už jste dnes měli svoji dávku vitamínů?

Dodavatel: Pivovar Zichovec

Zichovec - Sour Raspberry (0,75L)

Cena 145,00 Kč
Přidat do košíku
Availability: Out of stock

Milujeme kyseláče! Vařili jsme ho klasickou metodou Kettle Souring, kdy se do piva před chmelovarem přidají Lactobacily (také se vyskytují v probioticích, či v jogurtech), které sníží PH piva. Oproti klasickým pivům tohoto stylu jsme stupňovitost posadili trochu výše, abyste si mohli vychutnat větší komplexnost těla. Následně se do piva přidalo štědré množství Malin, konkrétně více jak 20 % z celkového množství piva. Vůně i chuť malin v pivu je velmi výrazná. Kyselost vyšší a pitelnost neskutečná. Už jste dnes měli svoji dávku vitamínů?

Pivo bylo přidáno do porovnání