Bublinky a jemná, sladká chuť vanilky - to je cream soda od A&W, kterou si nejvíce vychutnáte pořádně nachlazenou :)
Dodavatel: A&W ROOT BEER
Pojem svrchní kvašení vychází z chování kvasnic při konci hlavního kvašení. Svrchní kvasnice vyrobí na hladině jakousi "krustu" podobnou tomu, co udělají pekařské kvasnice při výrobě kvásku. Svrchně kvašená piva vznikají při teplotách okolo 15–20 °C.
Spodně kvašená piva vznikají za kvašení, které probíhá při nižších teplotách pohybujících se v rozmezí 8–14 °C. Kvašení se účastní kvasinky Saccharomyces cerevisiae subsp. uvarum.
Pšeničné pivo je podle platné české legislativy takové, při jehož výrobě byla nejméně jedna třetina z celkového extraktu dodána pomocí pšenice či pšeničného sladu. Například u bavorských pšeničných piv je však pšeničného sladu použito více než 50%.
Ovocné pivo je pivo vařené s ovocným přídavkem nebo příchutí. Tímto způsobem přípravy je dán rozdíl oproti také ovocnému radleru, který je míchaným nápojem. Ovocné plody byly používány jako doplněk piva nebo příchuť po celá staletí, obzvláště u belgických lambik druhů.
Nealkoholické pivo je označení kvašeného nápoje z obilného sladu s nízkým nebo žádným obsahem alkoholu. Ve světě přitom nepanuje jednota v pojmenování tohoto druhu piva ani ve stanovení hranice mezi pivem alkoholickým a nealkoholickým.
Odměňte sebe nebo své blízké skvělým dárkem. Darujte výborné pivo z českcýh lokálních pivovarů. Nebo si vyberte voucher a nechte si obdarovaného vybrat podle svého gusta.
Základem fernetu Černý Baron je macerace bylinek podporujících trávení. K tomu, aby byla dodržena vysoká kvalita nápoje, používáme pro výrobu Černého Barona patnáct druhů bylin z oblasti Středomoří, kde fernet vznikl asi před třemi stoletími v tamních klášterech. Kromě pečlivého výběru bylinek a důsledného dodržení tajné receptury dbáme na dostatečně dlouhou dobu zrání. Díky tomu a poctivě odvedené práci může nést Černý Baron titul prvotřídního fernetu s plnou, již po staletí tradiční, lihovitostí 40 %.
Chuťové tóny: vyvážená, zaoblená a výrazně hořká chuť je znakem dobře vyluhovaných bylin.
Způsob podávání: nejlépe chutná samostatně nebo v kombinaci s tonikem. Pro odlehčení typicky hořké chuti můžete přidat ovocné džusy a šťávy.
Jsme důvěryhodní a splňuje požadavky bezpečného obchodu.
Zboží skladem je skutečně skladem.
Pokud Vám pivo nevyhovuje, můžete ho neotevřené vrátit zpět.
Složení: voda, líh, bylinky podporující trávení, cukr, barvivo karamel
Bublinky a jemná, sladká chuť vanilky - to je cream soda od A&W, kterou si nejvíce vychutnáte pořádně nachlazenou :)
Dodavatel: A&W ROOT BEER
Výborná osvěžující limonáda s příchutí toniku.
Triko s logem Pivovaru Matuška.
Dodavatel: Pivovar Matuška
Creme de Cassis je vynikajícím ovocným likérem pocházejícím ze srdce vinařského ráje – Dijonu v Burgundsku. Vytvořili jej před dávnými lety zkušení vinaři, aby jím vylepšili vína suchá, méně aromatická a kyselejší. Základní složkou Cassisu je šťáva z černého rybízu. Díky tomu má výrobek nezaměnitelnou, jiskřivě nachovou barvu. Jedná se o přírodní, chemií nedotčený produkt.
Způsob podávání: Nejlépe si jej vychutnáte samostatně nebo v kombinaci se suchým bílým nebo šampaňským vínem. Světoznámou je receptura dle kanovníka Kira, bývalého dijonského starosty.
Kir: Do vinné sklenice s plochým dnem smícháme ⅓ až ¼ Creme de Cassis a dolijeme vychlazeným suchým bílým vínem, nejlépe Chardonnay nebo Aligoté.
Složení: voda, cukr, líh, rybízová šťáva
Upražení červíci představují výživnou alternativu pro ty, kteří hledají skvělý snack na výlety do přírody, po náročném tréninku nebo při sledování oblíbeného filmu. Jejich vysoký obsah bílkovin a mikroživin z nich dělá ideální zdroj pro dodání energie a podpory svalové regenerace. Tento neobvyklý snack může také přinést zábavu na společenské události, když jsou nabídnuti jako netradiční pochoutka.
TOP informace o sušených červících
Obsahují všech 10 esenciálních aminokyselin
Rychlé doplnění živin
Ideální snack pro děti i dospělé
Cvrčci k jídlu jsou netradičním snackem plným bílkovin a mikroživin. Obsahují velký podíl omega kyselin, vápníku, železa i vitamínů. Jsou tak skvělým způsobem, jak si bez výčitek pochutnat na něčem dobrém a zároveň doplnit vše potřebné pro správný chod vašeho těla. Tento trend konzumace jedlého hmyzu k nám přišel z Asie, kde jsou cvrčci, kobylky i červíci běžnou součástí denního jídelníčku milionů obyvatel.
Temně červená barva nese svůj původ v přírodní třešňové šťávě, kterou doplňuje přírodní barvivo z červených hroznů. Směs koření a razance zázvoru ovlivňuje především chuť a vůni, která je od první chvíle ostře kořeněná a silná. Krvesaj v sobě snoubí nekonečnou rozmanitost a dobrodružství, které na vás čeká v každé sklence.
Chuťové tóny: Hlavní důraz tvoří zázvor, který je spolu s exotickým kořením dominantou celého drinku. Ta se postupně vytrácí a zvolna přechází v poklidnější chuť třešňové šťávy.
Způsob podávání: Nejlépe chutná samostatně nebo na ledu v kombinaci s tonikem.
Složení: voda, líh, cukr, přírodní aroma Krvesaj (třešňová šťáva, výtažky koření), kyselina citronová, přírodní barvivo: anthokyany
Kobylky jsou jedním z nejzajímavějším z druhů hmyzu a nesou jemnou oříškovou chuť. Ačkoliv se to na první pohled nemusí hned zdát, kobylky jsou z chuťového hlediska jen krapet větší cvrček.
Zahoď předsudky a ochutnej
Kromě vitaminů (např. skupiny B) se pyšní i kompletním spektrem aminokyselin
Vynikající a zdravý snack
La Chouffe má zlatavou a mírně zakalenou barvu, s bohatou hlavou bílé pěny a světlými bublinkami. Toto plavé speciální pivo – první uvařené v Achouffe před 40 lety – odhaluje na patře příjemně ovocný charakter, kořenité s koriandrem a lehce chmelovou chutí.
Lahodný likér Kávová Mandlovka je připravený z výběrové pražené kávy spojené s nenapodobitelnou chutí mandlí. Vybraný druh kávy je upraven speciálním postupem. Destilací předem připravené směsi získává Kávová Mandlovka originální chuť a jemnost. Tohle je dárek, o kterém tajně ženy sní. Věřte nám, že jim bude líto, že nemají svátek či narozeniny častěji.
Výborná osvěžující limonáda s příchutí citrónu.
Základem pomerančového fernetu je náš klasický fernet Černý Baron, k jehož výrobě je potřeba 15 bylin ze Středomoří. Pečlivý výběr surovin, přesné složení a dodržení doby zrání dávají našemu speciálu vyváženou chuť a mimořádnou kvalitu. Díky snížení lihovitosti na 30% lépe vynikne chuť pomerančů.
Chuťové tóny: Hořkost fernetu doplňuje sladká chuťová linie dozrálých pomerančů.
Způsob podávání: Nejlépe chutná samostatně, kdy vynikne přírodní pomerančová chuť. Kombinovat jej můžete s tonikem, přírodními džusy nebo sodou.
Složení: voda, líh, cukr, bylinky podporující trávení, přírodní pomerančové aroma, koncentrát pomerančové šťávy, barvivo karamel
Výborná osvěžující limonáda s příchutí kolči.
Upražení červíci představují výživnou alternativu pro ty, kteří hledají skvělý snack na výlety do přírody, po náročném tréninku nebo při sledování oblíbeného filmu. Jejich vysoký obsah bílkovin a mikroživin z nich dělá ideální zdroj pro dodání energie a podpory svalové regenerace. Tento neobvyklý snack může také přinést zábavu na společenské události, když jsou nabídnuti jako netradiční pochoutka.
TOP informace o sušených červících
Obsahují všech 10 esenciálních aminokyselin
Rychlé doplnění živin
Ideální snack pro děti i dospělé
Ovocný likér vyrobený podle originální receptury s 35% podílem višňové šťávy a s lehkým mandlovým nádechem okouzlí svou lahodnou chutí a vůní. Vyzrálé višně pocházející z prosluněných jihomoravských višňových sadů dodávají likéru poctivou chuť jižní Moravy. Podle výsledků průzkumu vhodné pro ženy i pro muže. Vyzkoušejte také jako horký nápoj