Výborná osvěžující limonáda s příchutí pomeranče.
- Úvodní stránka
-
Nabídka piv
add remove
- Ochucená piva add remove
-
Ochutnejte svrchně kvašené
Pojem svrchní kvašení vychází z chování kvasnic při konci hlavního kvašení. Svrchní kvasnice vyrobí na hladině jakousi "krustu" podobnou tomu, co udělají pekařské kvasnice při výrobě kvásku. Svrchně kvašená piva vznikají při teplotách okolo 15–20 °C.
Máte rádi spodně kvašené?
Spodně kvašená piva vznikají za kvašení, které probíhá při nižších teplotách pohybujících se v rozmezí 8–14 °C. Kvašení se účastní kvasinky Saccharomyces cerevisiae subsp. uvarum.
Vytříbená pšeničná piva
Pšeničné pivo je podle platné české legislativy takové, při jehož výrobě byla nejméně jedna třetina z celkového extraktu dodána pomocí pšenice či pšeničného sladu. Například u bavorských pšeničných piv je však pšeničného sladu použito více než 50%.
Chuť ovoce v pivu
Ovocné pivo je pivo vařené s ovocným přídavkem nebo příchutí. Tímto způsobem přípravy je dán rozdíl oproti také ovocnému radleru, který je míchaným nápojem. Ovocné plody byly používány jako doplněk piva nebo příchuť po celá staletí, obzvláště u belgických lambik druhů.
Nealkoholické osvěžení
Nealkoholické pivo je označení kvašeného nápoje z obilného sladu s nízkým nebo žádným obsahem alkoholu. Ve světě přitom nepanuje jednota v pojmenování tohoto druhu piva ani ve stanovení hranice mezi pivem alkoholickým a nealkoholickým.
Dárkové předměty
Odměňte sebe nebo své blízké skvělým dárkem. Darujte výborné pivo z českcýh lokálních pivovarů. Nebo si vyberte voucher a nechte si obdarovaného vybrat podle svého gusta.
-
Dárky
add remove
- Chuťovky
- Pivovary
- Prodejna
Hustopečská Mandlárna - Kufřík
- Napsat hodnocení
Dárkové balení obsahuje tři lahve o objemu 0,2 l likérů: Mandlovka, Kávová Mandlovka, Višňová Mandlovka
Jsme důvěryhodní a splňuje požadavky bezpečného obchodu.
Zboží skladem je skutečně skladem.
Pokud Vám pivo nevyhovuje, můžete ho neotevřené vrátit zpět.
Alkohol: 1 x 38% obj. alkoholu + 1 x 25% obj. alkoholu + 1 x 33 % obj. alkoholu
Složení Mandlovka: vinný líh, vinný mošt, přírodní hořkomandlové aroma
Složení Kávové Mandlovky: velejemný líh, kávové aroma, cukr, přírodní mandlové aroma
Složení Višňové Mandlovky: 35% višňová šťáva, líh velejemný neutrální, cukr, destilát višeň, rumové aroma, mandlové aroma
Hodnocení schváleno
ostatní produkty
Belgický speciál,nefiltrovaný produkován pivovarem Brasserie D'Achouffe. Chouffe silný Ale intenzivní a příjemná sladová vůně s ovocem.
Kobylky jsou jedním z nejzajímavějším z druhů hmyzu a nesou jemnou oříškovou chuť. Ačkoliv se to na první pohled nemusí hned zdát, kobylky jsou z chuťového hlediska jen krapet větší cvrček.
Zahoď předsudky a ochutnej
Kromě vitaminů (např. skupiny B) se pyšní i kompletním spektrem aminokyselin
Vynikající a zdravý snack
Lahodný likér Kávová Mandlovka je připravený z výběrové pražené kávy spojené s nenapodobitelnou chutí mandlí. Vybraný druh kávy je upraven speciálním postupem. Destilací předem připravené směsi získává Kávová Mandlovka originální chuť a jemnost. Tohle je dárek, o kterém tajně ženy sní. Věřte nám, že jim bude líto, že nemají svátek či narozeniny častěji.
Triko s logem Pivovaru Matuška.
Dodavatel: Pivovar Matuška
Ochutnejte potravinu budoucnosti - sušené a ochucené larvy Potemníka moučného. Červíky můžete přímo konzumovat, bez tepelné úpravy. Chov hmyzu je šetrný k přírodě, protože ve srovnání s chovem tradičních hospodářských zvířat vyžaduje chov hmyzu méně vody i krmiva, menší plochu pro chov. Chov hmyzu je etický, protože výskyt mnoha jedinců na malém prostoru je pro hmyz přirozený a chov hmyzu tak nepředstavuje problém z hlediska etiky.
Larvy jsou odchovávány v České republice, na farmě schválené pro chov hmyzu pro lidskou spotřebu, pod kontrolou Státní veterinární správy, za přísných hygienických podmínek. Když larvy dorostou do požadované velikosti, jsou rychle usmrceny vložením do vařící vody. Poté se suší v horkém vzduchu.
Cvrčci k jídlu jsou netradičním snackem plným bílkovin a mikroživin. Obsahují velký podíl omega kyselin, vápníku, železa i vitamínů. Jsou tak skvělým způsobem, jak si bez výčitek pochutnat na něčem dobrém a zároveň doplnit vše potřebné pro správný chod vašeho těla. Tento trend konzumace jedlého hmyzu k nám přišel z Asie, kde jsou cvrčci, kobylky i červíci běžnou součástí denního jídelníčku milionů obyvatel.
Houblon Chouffe, velmi oceňované znalci, je silné pivo. Světle blond a nefiltrované s bohatou bílou pěnou a lehkými bublinkami, má harmonickou rovnováhu mezi výraznou hořkou chutí a příjemnou citrusovou chutí amerického chmele
Základem fernetu Černý Baron je macerace bylinek podporujících trávení. K tomu, aby byla dodržena vysoká kvalita nápoje, používáme pro výrobu Černého Barona patnáct druhů bylin z oblasti Středomoří, kde fernet vznikl asi před třemi stoletími v tamních klášterech. Kromě pečlivého výběru bylinek a důsledného dodržení tajné receptury dbáme na dostatečně dlouhou dobu zrání. Díky tomu a poctivě odvedené práci může nést Černý Baron titul prvotřídního fernetu s plnou, již po staletí tradiční, lihovitostí 40 %.
Chuťové tóny: vyvážená, zaoblená a výrazně hořká chuť je znakem dobře vyluhovaných bylin.
Způsob podávání: nejlépe chutná samostatně nebo v kombinaci s tonikem. Pro odlehčení typicky hořké chuti můžete přidat ovocné džusy a šťávy.
Ochutnejte potravinu budoucnosti - sušené a ochucené larvy Potemníka moučného. Červíky můžete přímo konzumovat, bez tepelné úpravy. Chov hmyzu je šetrný k přírodě, protože ve srovnání s chovem tradičních hospodářských zvířat vyžaduje chov hmyzu méně vody i krmiva, menší plochu pro chov. Chov hmyzu je etický, protože výskyt mnoha jedinců na malém prostoru je pro hmyz přirozený a chov hmyzu tak nepředstavuje problém z hlediska etiky.
Larvy jsou odchovávány v České republice, na farmě schválené pro chov hmyzu pro lidskou spotřebu, pod kontrolou Státní veterinární správy, za přísných hygienických podmínek. Když larvy dorostou do požadované velikosti, jsou rychle usmrceny vložením do vařící vody. Poté se suší v horkém vzduchu.
Pojďme se dívat na chipsy jinak! I ty totiž můžou být výživným snackem na cesty i do kanceláře. Nabité zdravými bílkovinami a vlákninou ti naše cvrččí chipsy nejen zachutnají, ale taky doplní vše, co tvoje tělo potřebuje. Tyhle jsou z luštěninové mouky a cvrččího prášku a zamiluješ si je už na první křupnutí.
Mlsej chytře, kvalitně i lokálně
Cvrččí chipsy vyrábíme tady u nás v ČR
Chipsy vyrábíme z cvrččího proteinu, který k nám putuje pouze z licencovaných evropských cvrččích farem.
Ideální snack pro děti i dospělé
Kobylky jsou jedním z nejzajímavějším z druhů hmyzu a nesou jemnou oříškovou chuť. Ačkoliv se to na první pohled nemusí hned zdát, kobylky jsou z chuťového hlediska jen krapet větší cvrček.
Zahoď předsudky a ochutnej
Kromě vitaminů (např. skupiny B) se pyšní i kompletním spektrem aminokyselin
Vynikající a zdravý snack
Unikátní likér z tříleté kanadské whisky a javorového sirupu se výborně hodí jako dárek pro výjimečné příležitosti.
Whiskový destilát v kombinaci s nejkvalitnějším javorovým sirupem dodává likéru potřebný výraz. Vychutnáte ho jako doplněk kávy a dezertu nebo večer, kdy už jen relaxujete.
Chuťové tóny: Výrazná chuť a vůně javorového sirupu, které kanadská whisky dodá potřebnou jiskru.
Způsob podávání: Nejlépe ho vychutnáte samotný, mírně vychlazený.
Složení: voda, líh, kanadská whisky, javorový sirup, cukr, javorové a máslové aroma, barvivo: karamel
Tradice tohoto nápoje se nesou až do 16. století, kde byl hlavní laskominou tamních dam. Jemná mandlová barva likéru Amaretto Dorato vyvolává od prvního přivonění nostalgickou náladu a touhu po romantické lásce. Amaretto Dorato popouští s každým douškem kousek fantazie a dává tak možnost rozvinout v dámské společnosti několikahodinovou konverzaci.
Chuťové tóny: Lahodně nasládlá chuť s krémovými tóny mandlí doslova vybízí k dochucení oblíbeného zmrzlinového poháru nebo mísy s čerstvým ovocem.
Způsob podávání: Může se pít chlazené nebo při pokojové teplotě.
Složení: voda, cukr, líh, mandlové aroma, barvivo karamel
Mandlovka 0,2l obsah alkoholu: 38% obj.
Paštika s Mandlovkou (130g): Poctivá dobrá paštika obsahující Mandlovku z Hustopečské mandlárny. Doporučujeme na pečivo s paštikou naservírovat ještě naše sušená rajčata. Z nadprůměrně dobré svačiny se rázem stane svačina naprosto výborná!
Tapenáda je původně francouzský pokrm vyráběný z kapary. Dnes se ovšem vyrábí také z oliv, které jsme zvolili i pro tu naši. Zelené olivy doplněné o mandlové lupínky, olivový olej, ale také trochu česneku. To vše dohromady tvoří nezaměnitelnou chuť, která se dá použít jak v teplé, tak studené kuchyni. Tapenádu můžete využít při vaření jako jemné dochucovadlo, nebo jako kulinářský doplněk na samý vrchol hlavního chodu. Oceníte ji ale také ve studené formě, třeba místo omáčky k uzeninám nebo sýrům.
Skvělý, vyvážený likér s chutí a vůní nejkvalitnější čokolády. Jeho základ tvoří prvotřídní kakaové boby z Kostariky. Chocolate liqueur je jemný, příjemně sladký a je ideálním doplňkem kávových dýchánků.
V národní soutěži Czech National Spirits Competition získal v roce 2022 krásnou stříbrnou medaili v kategorii kávových, čokoládových a ořechových likérů.
Chuťové tóny: Výrazná chuť čokolády prostupuje celým likérem a spolu s cukrem a mírným množstvím velejemného lihu vytváří představu lehounkého čokoládového dortíčku ve sklence.
Způsob podávání: Nejlépe si ho vychutnáte samotný, nepříliš vychlazený, aby se naplno rozvinula jeho vůně i chuť.
Složení: voda, velejemný líh, cukr, kakaové boby, čokoládové aroma, barvivo: karamel