- Úvodní stránka
-
Nabídka piv
add remove
- Ochucená piva add remove
-
Ochutnejte svrchně kvašené
Pojem svrchní kvašení vychází z chování kvasnic při konci hlavního kvašení. Svrchní kvasnice vyrobí na hladině jakousi "krustu" podobnou tomu, co udělají pekařské kvasnice při výrobě kvásku. Svrchně kvašená piva vznikají při teplotách okolo 15–20 °C.
Máte rádi spodně kvašené?
Spodně kvašená piva vznikají za kvašení, které probíhá při nižších teplotách pohybujících se v rozmezí 8–14 °C. Kvašení se účastní kvasinky Saccharomyces cerevisiae subsp. uvarum.
Vytříbená pšeničná piva
Pšeničné pivo je podle platné české legislativy takové, při jehož výrobě byla nejméně jedna třetina z celkového extraktu dodána pomocí pšenice či pšeničného sladu. Například u bavorských pšeničných piv je však pšeničného sladu použito více než 50%.
Chuť ovoce v pivu
Ovocné pivo je pivo vařené s ovocným přídavkem nebo příchutí. Tímto způsobem přípravy je dán rozdíl oproti také ovocnému radleru, který je míchaným nápojem. Ovocné plody byly používány jako doplněk piva nebo příchuť po celá staletí, obzvláště u belgických lambik druhů.
Nealkoholické osvěžení
Nealkoholické pivo je označení kvašeného nápoje z obilného sladu s nízkým nebo žádným obsahem alkoholu. Ve světě přitom nepanuje jednota v pojmenování tohoto druhu piva ani ve stanovení hranice mezi pivem alkoholickým a nealkoholickým.
Dárkové předměty
Odměňte sebe nebo své blízké skvělým dárkem. Darujte výborné pivo z českcýh lokálních pivovarů. Nebo si vyberte voucher a nechte si obdarovaného vybrat podle svého gusta.
-
Dárky
add remove
- Chuťovky
- Pivovary
- Prodejna
Kocour - Pomerančová limonáda (0,33L)
- Napsat hodnocení
Výborná osvěžující limonáda s příchutí pomeranče.
Jsme důvěryhodní a splňuje požadavky bezpečného obchodu.
Zboží skladem je skutečně skladem.
Pokud Vám pivo nevyhovuje, můžete ho neotevřené vrátit zpět.
Hodnocení schváleno
ostatní produkty
Výborná osvěžující limonáda s příchutí toniku.
Triko s logem Pivovaru Matuška.
Dodavatel: Pivovar Matuška
Cvrčci k jídlu jsou netradičním snackem plným bílkovin a mikroživin. Obsahují velký podíl omega kyselin, vápníku, železa i vitamínů. Jsou tak skvělým způsobem, jak si bez výčitek pochutnat na něčem dobrém a zároveň doplnit vše potřebné pro správný chod vašeho těla. Tento trend konzumace jedlého hmyzu k nám přišel z Asie, kde jsou cvrčci, kobylky i červíci běžnou součástí denního jídelníčku milionů obyvatel.
Základem pomerančového fernetu je náš klasický fernet Černý Baron, k jehož výrobě je potřeba 15 bylin ze Středomoří. Pečlivý výběr surovin, přesné složení a dodržení doby zrání dávají našemu speciálu vyváženou chuť a mimořádnou kvalitu. Díky snížení lihovitosti na 30% lépe vynikne chuť pomerančů.
Chuťové tóny: Hořkost fernetu doplňuje sladká chuťová linie dozrálých pomerančů.
Způsob podávání: Nejlépe chutná samostatně, kdy vynikne přírodní pomerančová chuť. Kombinovat jej můžete s tonikem, přírodními džusy nebo sodou.
Složení: voda, líh, cukr, bylinky podporující trávení, přírodní pomerančové aroma, koncentrát pomerančové šťávy, barvivo karamel
Upražení červíci představují výživnou alternativu pro ty, kteří hledají skvělý snack na výlety do přírody, po náročném tréninku nebo při sledování oblíbeného filmu. Jejich vysoký obsah bílkovin a mikroživin z nich dělá ideální zdroj pro dodání energie a podpory svalové regenerace. Tento neobvyklý snack může také přinést zábavu na společenské události, když jsou nabídnuti jako netradiční pochoutka.
TOP informace o sušených červících
Obsahují všech 10 esenciálních aminokyselin
Rychlé doplnění živin
Ideální snack pro děti i dospělé
Výborná osvěžující limonáda s příchutí kiwi.
Dárkové balení oblíbené Mandlovky 0,5l, dvou skleněných panáků a jedné pochutiny navíc.
Paštika s Mandlovkou
Unikátní likér z tříleté kanadské whisky a javorového sirupu se výborně hodí jako dárek pro výjimečné příležitosti.
Whiskový destilát v kombinaci s nejkvalitnějším javorovým sirupem dodává likéru potřebný výraz. Vychutnáte ho jako doplněk kávy a dezertu nebo večer, kdy už jen relaxujete.
Chuťové tóny: Výrazná chuť a vůně javorového sirupu, které kanadská whisky dodá potřebnou jiskru.
Způsob podávání: Nejlépe ho vychutnáte samotný, mírně vychlazený.
Složení: voda, líh, kanadská whisky, javorový sirup, cukr, javorové a máslové aroma, barvivo: karamel
Mandlovka 0,2l: Skleněná láhev, šroubovací uzávěr. Objem: 0,2 litru, obsah alkoholu: 38% obj. Složení: vinný líh (původ Francie), vinný mošt, přírodní hořkomandlové aroma Výrobce: Vyrobeno v Distillery s.r.o. dle originální receptury exkluzivně pro Hustopečskou Mandlárnu s.r.o.
Paštika s Mandlovkou (130g): Poctivá dobrá paštika obsahující Mandlovku z Hustopečské mandlárny. Díky pečlivému a jemnému namletí získá paštika s mandlovkou svou specifickou chuť. Doporučujeme na pečivo s paštikou naservírovat ještě naše sušená rajčata. Z nadprůměrně dobré svačiny se rázem stane svačina naprosto výborná!
Wineláda s příchutí mandlí: Základní chuť tvoří jemné tóny hroznové šťávy, ta je doplněna příchutí mandlí.
La Chouffe má zlatavou a mírně zakalenou barvu, s bohatou hlavou bílé pěny a světlými bublinkami. Toto plavé speciální pivo – první uvařené v Achouffe před 40 lety – odhaluje na patře příjemně ovocný charakter, kořenité s koriandrem a lehce chmelovou chutí.
Mandlovka 0,2l obsah alkoholu: 38% obj.
Paštika s Mandlovkou (130g): Poctivá dobrá paštika obsahující Mandlovku z Hustopečské mandlárny. Doporučujeme na pečivo s paštikou naservírovat ještě naše sušená rajčata. Z nadprůměrně dobré svačiny se rázem stane svačina naprosto výborná!
Tapenáda je původně francouzský pokrm vyráběný z kapary. Dnes se ovšem vyrábí také z oliv, které jsme zvolili i pro tu naši. Zelené olivy doplněné o mandlové lupínky, olivový olej, ale také trochu česneku. To vše dohromady tvoří nezaměnitelnou chuť, která se dá použít jak v teplé, tak studené kuchyni. Tapenádu můžete využít při vaření jako jemné dochucovadlo, nebo jako kulinářský doplněk na samý vrchol hlavního chodu. Oceníte ji ale také ve studené formě, třeba místo omáčky k uzeninám nebo sýrům.
Základem fernetu Černý Baron je macerace bylinek podporujících trávení. K tomu, aby byla dodržena vysoká kvalita nápoje, používáme pro výrobu Černého Barona patnáct druhů bylin z oblasti Středomoří, kde fernet vznikl asi před třemi stoletími v tamních klášterech. Kromě pečlivého výběru bylinek a důsledného dodržení tajné receptury dbáme na dostatečně dlouhou dobu zrání. Díky tomu a poctivě odvedené práci může nést Černý Baron titul prvotřídního fernetu s plnou, již po staletí tradiční, lihovitostí 40 %.
Chuťové tóny: vyvážená, zaoblená a výrazně hořká chuť je znakem dobře vyluhovaných bylin.
Způsob podávání: nejlépe chutná samostatně nebo v kombinaci s tonikem. Pro odlehčení typicky hořké chuti můžete přidat ovocné džusy a šťávy.
Tradice tohoto nápoje se nesou až do 16. století, kde byl hlavní laskominou tamních dam. Jemná mandlová barva likéru Amaretto Dorato vyvolává od prvního přivonění nostalgickou náladu a touhu po romantické lásce. Amaretto Dorato popouští s každým douškem kousek fantazie a dává tak možnost rozvinout v dámské společnosti několikahodinovou konverzaci.
Chuťové tóny: Lahodně nasládlá chuť s krémovými tóny mandlí doslova vybízí k dochucení oblíbeného zmrzlinového poháru nebo mísy s čerstvým ovocem.
Způsob podávání: Může se pít chlazené nebo při pokojové teplotě.
Složení: voda, cukr, líh, mandlové aroma, barvivo karamel
Dárkové balení obsahuje tři lahve o objemu 0,2 l likérů: Mandlovka, Kávová Mandlovka, Višňová Mandlovka