Lehká, výrazná Pastry Sour, plněná jahodovým pyré, s vůní holandských sušenek.
- Úvodní stránka
-
Nabídka piv
add remove
- Ochucená piva add remove
-
Ochutnejte svrchně kvašené
Pojem svrchní kvašení vychází z chování kvasnic při konci hlavního kvašení. Svrchní kvasnice vyrobí na hladině jakousi "krustu" podobnou tomu, co udělají pekařské kvasnice při výrobě kvásku. Svrchně kvašená piva vznikají při teplotách okolo 15–20 °C.
Máte rádi spodně kvašené?
Spodně kvašená piva vznikají za kvašení, které probíhá při nižších teplotách pohybujících se v rozmezí 8–14 °C. Kvašení se účastní kvasinky Saccharomyces cerevisiae subsp. uvarum.
Vytříbená pšeničná piva
Pšeničné pivo je podle platné české legislativy takové, při jehož výrobě byla nejméně jedna třetina z celkového extraktu dodána pomocí pšenice či pšeničného sladu. Například u bavorských pšeničných piv je však pšeničného sladu použito více než 50%.
Chuť ovoce v pivu
Ovocné pivo je pivo vařené s ovocným přídavkem nebo příchutí. Tímto způsobem přípravy je dán rozdíl oproti také ovocnému radleru, který je míchaným nápojem. Ovocné plody byly používány jako doplněk piva nebo příchuť po celá staletí, obzvláště u belgických lambik druhů.
Nealkoholické osvěžení
Nealkoholické pivo je označení kvašeného nápoje z obilného sladu s nízkým nebo žádným obsahem alkoholu. Ve světě přitom nepanuje jednota v pojmenování tohoto druhu piva ani ve stanovení hranice mezi pivem alkoholickým a nealkoholickým.
Dárkové předměty
Odměňte sebe nebo své blízké skvělým dárkem. Darujte výborné pivo z českcýh lokálních pivovarů. Nebo si vyberte voucher a nechte si obdarovaného vybrat podle svého gusta.
-
Dárky
add remove
- Chuťovky
- Pivovary
- Prodejna
Zichovec - Coffee Sour Passion Fruit (0,75L)
- Napsat hodnocení
Kombinace našeho neprodávanějšího kyseláče s cold brew z naší spřátelené pražírny Doubleshot.
Dodavatel: Pivovar Zichovec
Jsme důvěryhodní a splňuje požadavky bezpečného obchodu.
Zboží skladem je skutečně skladem.
Pokud Vám pivo nevyhovuje, můžete ho neotevřené vrátit zpět.
Tabulka
- Obsah
- 0,75 L
- Alkohol
- 5,1%
- Stupňovitost
- 12°
- Barva
- Světlé
- Způsob kvašení
- Svrchně kvašené
- Pivní styl
- Sour Ale
- Použití chmele
- neuvedeno
- Slad
- neuvedeno
- Země původu
- Česká republika
- Balení
- Sklo
- Hořkost
- neuvedeno
Hodnocení schváleno
ostatní produkty
Naše série Age of...pokračuje dále. Tentokrát byl použit pouze chmel Galaxy, který se vyznačuje výrazně ovocnými tóny citrusů a peckového ovoce. V základu se jedná o klasickou West Coast IPA, hořkou a suchou, plnou ovoce.
Dodavatel: Pivovar Chroust
Čerstvá várka! Tradiční. Český. Plzeňský. Klasický varný postup s dvojitou dekokcí, dlouhou dobou ležení a pouze z nejlepších českých surovin. Používáme humnový slad z kounické sladovny pana Klusáčka a chmel Žatecký poloraný červeňák, abychom získali plné sladové tělo, ušlechtilou chmelovou vůni a příjemnou hořkost, díky níž se těšíte na každý další doušek.
Dodavatel: Pivovar Sibeeria
Pivní styl NEIPA (New England IPA) nebo-li hazy IPA. Pivo je charakteristické svým silným zákalem po použití ovesných a pšeničných vloček, nižší hořkostí a ovocným až tropickým aroma připomínající džus. Pro chmelení byly použity naše oblíbené Amarillo, Citra a Sabro, které dávají pivu aroma po pomeranči, tropickém ovoci, pryskyřici a lehce kokosu.
Klasický poctivý dvanáctistupňový český ležák vařený na 2 rmuty z plzeňského a mnichovského sladu, chmelený Žateckým poloraným červeňákem. Hořkost střední až vyšší, tělo plné. Pitelnost opravdu vysoká. Proč Jura? Tak říkali za mlada našemu Jirkovi.
Dodavatel: Pivovar Chroust
Naše tmavé je více chmelené než je u tohoto druhu běžné. Není také nijak doslazované. Vychutnáte si skladbu pražených sladů s příjemnou hořkostí. Naše česká pivovarská terminologie nezná pojem „černé pivo,“ proto uvádíme tmavé s pomlčkou černé. Podle analýzy barvy našeho tmavého však spadá do kategorie Schwarzbier, která je ve světě běžně uznávaná.
HefeWeissbier je pšeničné zakalené pivo krásné zlatavé barvy. Pivo se sametovou pěnou, květinovou vůní a neuvěřitelně osvěžující banánovou chutí s jemnou dohrou kvasnic je vařeno na základě staletími prověřených tradic. Nápoj je potěšením pro všechny smysly a je ideálním závěrem náročného dne.
Dodavatel:Weihenstephan
Pěkně silná Triple IPA s 99 a více IBU, takže pořádná porce hořkého moku.
Tradiční český světlý ležák, který se vyznačující plnou sladovou chutí a vyváženou hořkostí. Jedná se o pivo s dobrým řízem a bohatou pěnou, je jednostupňově filtrováno křemelinovou filtrací.
Dodavatel: Pivovar Dobruška
Pub fiction /ˈpʌb ˈfɪkʃən/ n. 1. Mnohdy ne zcela věrohodné historky, jejichž originalita koreluje s počtem vypitých piv.2. Světoznámá NEIPA z Plzeňského pivovaru Raven plná chmelů Idaho 7, Mosaic a Simcoe
Dodavatel: Pivovar Raven
Dalším dílem spolupráce pivovarů Falkenštejn & Patchwork je silnější Milkshake IPA, kde jsme na studené chmelení použili pořádnou dávku chmele odrůdy Sabro. Díky tomu můžeme v pivu cítit tóny citrusů, tropického ovoce a kokosu, které zvýrazňuje skandinávský kmen kvasnic Kveik. Celý zážitek zjemňuje přidaná laktóza a pšeničné vločky.
Hulvát 11 je spodně kvašené jihočeské pivo vařené pouze z truskovické vody, jihočeského sladu a žateckého chmele. Pivo je vyráběno tradičním způsobem s otevřenou spilkou a důrazem na dodržování potřebné doby ležení.
VÍTĚZNÁ KATEGORIE Alkoholické a nealkoholické nápoje roku 2019.
Bakalář NEALKO za studena chmelený - 0,5l - z pivovaru Bakalář v Rakovníku je skvělé a osvěžující nealkoholické pivo. Pivo má sladový základ a kvalitní chmel Žatecký poloranný červeňák je použit nejen k vaření piva, ale i při jeho zrání - ležení. Pivo je tak příjemně hořké.
Dodavatel: Tradiční pivovar v Rakovníku, a.s.
Let's Cook – máme rádi experimenty. Co se stane s mírně kyselým a slaným Gose
Dodavatel: Deer Beer.
SVĚTLÝ PRÉMIOVÝ LEŽÁK – Premiový ležák vařený na tři rmuty v kooperaci s našim spřáteleným podnikem
ČECHŮV DVŮR, tento ležák se vyznačuje sladovějším tělem
Legislativní označení: SVĚTLÉ SPODNĚ KVAŠENÉ, NEFILTROVANÉ, NEPASTEROVANÉ
Skladování: SKLADUJTE V TEMNU PŘI TEPLOTĚ 2° AŽ 8°C
Bumbal je první pivo létajícího pivovaru Lípák (vaření piva ve volných kapacitách jiných pivovarů) tvořené dle vlastní receptury a zkušeností z 6ti leté homebrewingské činnosti. Pivo je vařeno dvourmutově ze dvou druhů sladu. Příjemná hořká chuť je tvořena žateckým chmelem.