Dárkové balení oblíbené Mandlovky 0,5l, dvou skleněných panáků a jedné pochutiny navíc.
Paštika s Mandlovkou
Pojem svrchní kvašení vychází z chování kvasnic při konci hlavního kvašení. Svrchní kvasnice vyrobí na hladině jakousi "krustu" podobnou tomu, co udělají pekařské kvasnice při výrobě kvásku. Svrchně kvašená piva vznikají při teplotách okolo 15–20 °C.
Spodně kvašená piva vznikají za kvašení, které probíhá při nižších teplotách pohybujících se v rozmezí 8–14 °C. Kvašení se účastní kvasinky Saccharomyces cerevisiae subsp. uvarum.
Pšeničné pivo je podle platné české legislativy takové, při jehož výrobě byla nejméně jedna třetina z celkového extraktu dodána pomocí pšenice či pšeničného sladu. Například u bavorských pšeničných piv je však pšeničného sladu použito více než 50%.
Ovocné pivo je pivo vařené s ovocným přídavkem nebo příchutí. Tímto způsobem přípravy je dán rozdíl oproti také ovocnému radleru, který je míchaným nápojem. Ovocné plody byly používány jako doplněk piva nebo příchuť po celá staletí, obzvláště u belgických lambik druhů.
Nealkoholické pivo je označení kvašeného nápoje z obilného sladu s nízkým nebo žádným obsahem alkoholu. Ve světě přitom nepanuje jednota v pojmenování tohoto druhu piva ani ve stanovení hranice mezi pivem alkoholickým a nealkoholickým.
Odměňte sebe nebo své blízké skvělým dárkem. Darujte výborné pivo z českcýh lokálních pivovarů. Nebo si vyberte voucher a nechte si obdarovaného vybrat podle svého gusta.
Kobylky jsou jedním z nejzajímavějším z druhů hmyzu a nesou jemnou oříškovou chuť. Ačkoliv se to na první pohled nemusí hned zdát, kobylky jsou z chuťového hlediska jen krapet větší cvrček.
Zahoď předsudky a ochutnej
Kromě vitaminů (např. skupiny B) se pyšní i kompletním spektrem aminokyselin
Vynikající a zdravý snack
Jsme důvěryhodní a splňuje požadavky bezpečného obchodu.
Zboží skladem je skutečně skladem.
Pokud Vám pivo nevyhovuje, můžete ho neotevřené vrátit zpět.
Alergeny: Mléko. Může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek.
Konzumace hmyzu (obsahuje chitin) může u lidí alergických na měkkýše, korýše a roztoče vyvolat alergickou reakci.
Výrobce: Grig Distribuce s.r.o., Svatopluka Čecha 2672/100, Brno, 612 00
Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě, chraňte před přímým slunečním zářením.
Složení: Sušené saranče stěhovavé (Locusta Migratoria) 86 %, slunečnicový olej, chilli 4 %, jedlá sůl. Lidé alergičtí na korýše, měkkýše a roztoče mohou být citliví na hmyz (obsahuje chitin). Může obsahovat obiloviny obsahujících lepek.
Dárkové balení oblíbené Mandlovky 0,5l, dvou skleněných panáků a jedné pochutiny navíc.
Paštika s Mandlovkou
Tento likér s charakteristickou vůní a chutí vlašských ořechů je vždy dobrým společníkem oslav nebo posezení s přáteli. Hořká ořechová chuť je vyvážena sladkostí a správnou lihovitostí. Podmanivá vůně vás bude nutit před každým přípitkem přivonět si ke své sklenici.
Chuťové tóny: Nejvýraznější chuťovou složku tvoří vlašské ořechy, které pronikají i do vůně celého likéru a zvolna přecházejí do jemnějších, harmoničtějších prvků.
Způsob podávání: Ideálně čistý a jemně vychlazený – vhodný i k dezertu. Dobře si rozumí také s kostkami ledu.
Složení: voda, líh, cukr, ořechové aroma, ořechový výluh, barvivo karamel
Tradice tohoto nápoje se nesou až do 16. století, kde byl hlavní laskominou tamních dam. Jemná mandlová barva likéru Amaretto Dorato vyvolává od prvního přivonění nostalgickou náladu a touhu po romantické lásce. Amaretto Dorato popouští s každým douškem kousek fantazie a dává tak možnost rozvinout v dámské společnosti několikahodinovou konverzaci.
Chuťové tóny: Lahodně nasládlá chuť s krémovými tóny mandlí doslova vybízí k dochucení oblíbeného zmrzlinového poháru nebo mísy s čerstvým ovocem.
Způsob podávání: Může se pít chlazené nebo při pokojové teplotě.
Složení: voda, cukr, líh, mandlové aroma, barvivo karamel
Základem fernetu Černý Baron je macerace bylinek podporujících trávení. K tomu, aby byla dodržena vysoká kvalita nápoje, používáme pro výrobu Černého Barona patnáct druhů bylin z oblasti Středomoří, kde fernet vznikl asi před třemi stoletími v tamních klášterech. Kromě pečlivého výběru bylinek a důsledného dodržení tajné receptury dbáme na dostatečně dlouhou dobu zrání. Díky tomu a poctivě odvedené práci může nést Černý Baron titul prvotřídního fernetu s plnou, již po staletí tradiční, lihovitostí 40 %.
Chuťové tóny: vyvážená, zaoblená a výrazně hořká chuť je znakem dobře vyluhovaných bylin.
Způsob podávání: nejlépe chutná samostatně nebo v kombinaci s tonikem. Pro odlehčení typicky hořké chuti můžete přidat ovocné džusy a šťávy.
Unikátní likér z tříleté kanadské whisky a javorového sirupu se výborně hodí jako dárek pro výjimečné příležitosti.
Whiskový destilát v kombinaci s nejkvalitnějším javorovým sirupem dodává likéru potřebný výraz. Vychutnáte ho jako doplněk kávy a dezertu nebo večer, kdy už jen relaxujete.
Chuťové tóny: Výrazná chuť a vůně javorového sirupu, které kanadská whisky dodá potřebnou jiskru.
Způsob podávání: Nejlépe ho vychutnáte samotný, mírně vychlazený.
Složení: voda, líh, kanadská whisky, javorový sirup, cukr, javorové a máslové aroma, barvivo: karamel
Ochutnejte potravinu budoucnosti - sušené a ochucené larvy Potemníka moučného. Červíky můžete přímo konzumovat, bez tepelné úpravy. Chov hmyzu je šetrný k přírodě, protože ve srovnání s chovem tradičních hospodářských zvířat vyžaduje chov hmyzu méně vody i krmiva, menší plochu pro chov. Chov hmyzu je etický, protože výskyt mnoha jedinců na malém prostoru je pro hmyz přirozený a chov hmyzu tak nepředstavuje problém z hlediska etiky.
Larvy jsou odchovávány v České republice, na farmě schválené pro chov hmyzu pro lidskou spotřebu, pod kontrolou Státní veterinární správy, za přísných hygienických podmínek. Když larvy dorostou do požadované velikosti, jsou rychle usmrceny vložením do vařící vody. Poté se suší v horkém vzduchu.
Ochutnejte potravinu budoucnosti - sušené a ochucené larvy Potemníka moučného. Červíky můžete přímo konzumovat, bez tepelné úpravy. Chov hmyzu je šetrný k přírodě, protože ve srovnání s chovem tradičních hospodářských zvířat vyžaduje chov hmyzu méně vody i krmiva, menší plochu pro chov. Chov hmyzu je etický, protože výskyt mnoha jedinců na malém prostoru je pro hmyz přirozený a chov hmyzu tak nepředstavuje problém z hlediska etiky.
Larvy jsou odchovávány v České republice, na farmě schválené pro chov hmyzu pro lidskou spotřebu, pod kontrolou Státní veterinární správy, za přísných hygienických podmínek. Když larvy dorostou do požadované velikosti, jsou rychle usmrceny vložením do vařící vody. Poté se suší v horkém vzduchu.
Přírodní kravský sýr ručně krájený na kostičky ve slunečnicovém oleji s česnekem, cibulí, bazalkou a dalším kořením. Pevná složka 110 gramů.
Výborná osvěžující limonáda s příchutí pomeranče.
Cvrčci k jídlu jsou netradičním snackem plným bílkovin a mikroživin. Obsahují velký podíl omega kyselin, vápníku, železa i vitamínů. Jsou tak skvělým způsobem, jak si bez výčitek pochutnat na něčem dobrém a zároveň doplnit vše potřebné pro správný chod vašeho těla. Tento trend konzumace jedlého hmyzu k nám přišel z Asie, kde jsou cvrčci, kobylky i červíci běžnou součástí denního jídelníčku milionů obyvatel.
Upražení červíci představují výživnou alternativu pro ty, kteří hledají skvělý snack na výlety do přírody, po náročném tréninku nebo při sledování oblíbeného filmu. Jejich vysoký obsah bílkovin a mikroživin z nich dělá ideální zdroj pro dodání energie a podpory svalové regenerace. Tento neobvyklý snack může také přinést zábavu na společenské události, když jsou nabídnuti jako netradiční pochoutka.
TOP informace o sušených červících
Obsahují všech 10 esenciálních aminokyselin
Rychlé doplnění živin
Ideální snack pro děti i dospělé
Creme de Cassis je vynikajícím ovocným likérem pocházejícím ze srdce vinařského ráje – Dijonu v Burgundsku. Vytvořili jej před dávnými lety zkušení vinaři, aby jím vylepšili vína suchá, méně aromatická a kyselejší. Základní složkou Cassisu je šťáva z černého rybízu. Díky tomu má výrobek nezaměnitelnou, jiskřivě nachovou barvu. Jedná se o přírodní, chemií nedotčený produkt.
Způsob podávání: Nejlépe si jej vychutnáte samostatně nebo v kombinaci se suchým bílým nebo šampaňským vínem. Světoznámou je receptura dle kanovníka Kira, bývalého dijonského starosty.
Kir: Do vinné sklenice s plochým dnem smícháme ⅓ až ¼ Creme de Cassis a dolijeme vychlazeným suchým bílým vínem, nejlépe Chardonnay nebo Aligoté.
Složení: voda, cukr, líh, rybízová šťáva
Výborná osvěžující limonáda s příchutí kiwi.